27-10-2021 Lezing Marcel batist

Lezing van Marcel Batist onder voorbehoud

Een fonkelnieuwe presentatie, speciaal op jullie wensen ingericht. Titel van de presentatie; : NATUURLIJK NEDERLAND”.
Veel verrassende items met afwisselend, tussentijds, korte (op het thema toegespitste) audiovisuals.
Een flink blok ‘Landschappen’, een blokje ‘Wilde bloemen’, een blokje ‘Mijn boomstammen project’ (hierin een samenvatting van een in 2020 afgerond ‘slopend’ jaarproject), een blokje ‘Taboes’ (3 voorbeelden van ‘not done’ thema’s en het doorbreken ervan), een flink blok ‘Voortschrijdend inzicht’ (waarin het gaat om ieders positie (trede) op de denkbeeldige ladder, de eigen ambitie en de persoonlijke ontwikkeling in verbeeldings-, scheppings- en zeggingskracht. Het slotstuk is iets TOTAAL anders. Naast natuurfotografie en het bouwen van audiovisuals vind ik het ook heerlijk om bezig te zijn met abstractie, samengestelde (concept) fotografie en architectuur. Over dit laatste item wordt dus een tipje van de sluier opgelicht.

In de hoop dat je nieuwsgierigheid gewekt is (en/of verder aangewakkerd).
Het wordt een veelzijdige (leerzame) avond waar voor iedereen wel iets van z’n gading voorbij komt.

Hartelijke groet,
Marcel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *